Termeni si conditii

Termeni si conditii
VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE PREZENTATE MAI JOS, INAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul websiteului https://restaurantinsieme.ro/ (“Site-ul”)

Utilizarea acestui website confirma faptul ca ati acceptat tacit Termenii si Conditiile prezentate mai jos.

Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Toate paginile site-ului https://restaurantinsieme.ro/ sunt proprietatea societatii INSIEME SRL

CONDITII DE UTILIZARE

Toti utilizatorii Website-ului website se oblige sa respecte prezentele Conditii pentru utilizarea Website-ului.
Acest Acord stabileste utilizarea de catre dumneavoastra a Website-ului de Internet localizat la adresa https://restaurantinsieme.ro/ (denumit în continuare „Website-ul”) si se constituie între INSIEME SRL (denumita în continuare “Insieme” , „al nostru”, „noua” sau „noi”) si dumneavoastra, actionând din partea dumneavoastra sau a unui cumparator, membru sau furnizor în numele caruia v-ati înregistrat (denumit în continuare „Dumneavoastra”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si/sau utilizarea informatiilor si materialelor Website-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de Website sau a continutului Website-ului, în orice modalitate, Dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre Termenii Si Conditiile prezentate în continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord. Datele si informatiile sunt prezentate in Website numai in scopuri informative. Insieme isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/su structura Website-ului in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre Dumneavoastra daca veti continua sa folositi Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor afisate pe Website .
Dumneavoastra si INSIEME SRL sunteti contractori independenti si nici o agentie, parteneriat, companie mixta, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin acest Acord.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand, la cererea acestora.

POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR

Comanda

Programul de lucru a restaurantului INSIEME este între orele 9.30 si 23.00. Comenzile se pot plasa intre 10.00-22.00.

a) Plasarea comenzii:

Livrarea bunurilor si serviciilor achizitionate de la Restaurant Insieme sunt destinate numai consumului propriu, Utilizatorul, garantând ca bunurile achizitionate nu sunt pentru revânzare si actionând în calitate de cumparator, în nume propriu si nu ca intermediar pentru o alta parte la primirea serviciilor.
Va rugam sa retineti ca putem folosi ingrediente si aditivi ale felurilor de mâncare si bauturilor care ar putea provoca alergii si intolerante. Daca un Utilizator este alergic la orice ingrediente, recomandam sa ne contactati telefonic pentru informatii despre ingredientele folosite si alergenii prezenti, înainte de a plasa o Comanda.
Prin finalizarea Comenzii, confirmati ca toate datele furnizate, necesare procesului de comanda, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, sunteti de acord ca un angajat al restaurantului INSIEME sa va contacteze telefonic in orice situatie in care este necesara contactarea Utilizatorului.
Orice comanda pe care o plasati este conditionata de disponibilitatea produselor si de capacitatea livrarii.
b) Anularea comenzii:

Comanda dvs. nu poate fi anulata deoarece este imediat trimis catre pregatire.
Comenzile expediate nu vor fi rambursate.
Restaurant Insieme poate anula o comanda daca produsul nu este disponibil sau pentru orice alt motiv imputabil Restaurantului. In acest caz, va vom transmite o notificare, daca este cazul, si va vom returna orice plata efectuata.
Restaurant Insieme poate anula Comanda efectuata de catre Utilizator, fara nicio notificare prealabila si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:
Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a platii online.
Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri;
Datele furnizate de catre Utilizator, sunt incomplete si/sau incorecte;

Plata

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site, pe pagina dedicata fiecarui produs, sunt exprimate în lei (RON) si includ T.V.A. (9%), conform legislatiei în vigoare.Pretul imprimat pe factura/bon fiscal este acelasi cu cel transmis de vânzator în momentul confirmarii comenzii.
Cumparatorul are la dispozitie o singura metoda de plata: Online, cu cardul bancar de debit sau de credit, la plasarea comenzii. Cardurile acceptate pentru plata online a produselor sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa si Mastercard;
Restaurant Insieme se preocupa ca preturile afisate în site sa fie cele corecte, însa în situatia în care, din eroare, un produs comercializat si comandat are afisat un pret eronat, administratorul va aduce aceasta împrejurare la cunostinta Utilizatorului. Daca pretul real este mai mic decât cel afisat, facturarea produsului se va face la valoarea reala. Daca pretul real este mai mare, Utilizatorul va avea posibilitatea de a opta între a plati pretul real sau a renunta la comanda lansata.In cazul înregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, ca urmare a unei erori tehnice sau materiale, Restaurant Insieme are dreptul de a anula comanda.

Livrarea

Livram în perimetrul orasului Corabia si în zone limitrofe. Deocamdata nu livram în toate localitatile limitrofe – pentru cereri speciale ne puteti contacta la numarul de telefon destinat comenzilor de pe site. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda în cazul în care adresa nu este in zonele in care asiguram livrarea.
Produsele listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificata, prin personal propriu.
Livrarile se efectueaza door-to-door. Comanda minima este de 100 lei.

Livrarile se efectueaza de Luni pana Duminica în intervalul orar 12:00 – 23:00.

Vom depune tot efortul pentru a prepara si a livra produsele în termenul precizat, cu toate acestea, nu vom fi raspunzatori pentru orice prejudiciu adus de întârzierea livrarii comenzii.
Trebuie sa asigurati la momentul livrarii comenzii accesul livratorului in cladire, si sa raspundeti la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii, pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire. In cazul in care livratorul nu reuseste sa livreze comanda din cauza instructiunilor inadecvate ale Utilizatorului sau a lipsei de raspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate catre dumneavoastra si implicit, toate riscurile si responsabilitatea în legatura cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastra. Orice transport suplimentar, depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportam ca urmare a incapacitatii de livrare din vina Utilizatorului vor fi in responsabilitatea Utilizatorului, care va trebui sa despagubeasca integral societatea INSIEME SRL pentru astfel de costuri.

Politica de Retur

INSIEME SRL comercializeaza produse din categoria alimentare, bauturi si casa. Conform legislatiei în vigoare (ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art. 12, pct. a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili, nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.
Produsele cumparate de pe website pot fi refuzate doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de Cumparator.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de INSIEME SRL fata de orice Cumparator în cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de INSIEME SRL de la acest Cumparator.

INSIEME SRL ofera garantie totala pentru produsele care nu corespuns calitativ cu solicitarea initiala. Pentru problemele semnalate oferim un cupon de reducere cu valoare, cel putin, egala cu contravaloarea produselor necorespunzatoare. Clientii vor fi contactati si se va clarifica metoda de returnarea a banilor (Voucher, pe card/in cont).

SCOPUL SI NEANGAJAREA RASPUNDERII

Website-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislatia aplicabila. Website-ul si serviciile oferite de Website nu sunt disponibile pentru minori.
Website-ul si materialele continute sunt furnizate de noi numai în scop informative. Prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajam sa furnizam servicii sau consultanta de natura juridica sau de alta natura. Informatia continuta în Website se bazeaza pe surse considerate ca fiind exacte si credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor. Cu toate acestea, Insieme nu garanteaza asupra actualitii informatiilor prezentate pe Website.
Insieme nu garanteaza in niciun fel calitatea Website-ului din punct de vedere tehnic si functional si nici lipsa virusilor care ar putea exista pe Website. Insieme nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de catre Dumneavoastra provenind din disfunctionalitati ale Website-ului.

COPYRIGHT

INSIEME SRL va autorizeaza sa explorati acest Website numai daca utilizarea este facuta in scop personal, necomercial si cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala pe care le contin materialele originale pe orice copie a acestora. Website-ul si continutul prezentat pe acesta, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea INSIEME SRL, cu exceptia cazului in care Dumneavoastra descarcati, prezentati sau imprimati o copie a materialelor prezentate în acest Website folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinta Dumneavoastra necomerciala.
Intregul continut al Website-ului reprezinta proprietatea INSIEME SRL, conform prevederelor legale in materia drepturilor de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea neautorizata in orice mod a oricaror materiale de pe Website, se pedepseste conform legislatiei romane. In situatia nerespectarii acestor conditii, nu sunteti autorizat sa utilizati acest Website si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite ori salvate in calculator.
Cu exceptia situatiilor în care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, si numele comerciale sunt proprietatea INSIEME SRL si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat in prealabil.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal se refera la orice informatii care pot fi utilizate pentru a va indentifica sau pentru a va contacta. Acestea vor fi prelucrate de catre Insieme in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea 677/2001”), putand fi folosite in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre, cum ar fi:

1. Procesarea comenzilor sau a cererilor Dumneavoastra;
2. Oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra;
3. Facturarea si incasarea valorii serviciilor;
4. Solutionarea cererilor, a intrebarilor sau a reclamatiilor Dumneavoastra;
5. Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor INSIEME SRL si ale companiilor asociate/partenere;
6. Contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin email sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii INSIEME SRL si ale companiilor asociate/partenere sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru Dumneavoastra (cu exceptia cazului in care ne-ati adresat o cerere scrisa prin care refuzati sa fiti contactat in acest sens);
7. Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii;
8. In urma introducerii datelor cu caracter personal ale Dumneavoastra in una dintre sectiunile Website-ului, va dati acordul expres si neechivoc pentru ca detinatorul Website-ului, pentru intreaga durata a existentei acestuia, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici, precum si pentru informarea Dumneavoastra referitor la activitatea website-ului, a afiliatilor, precum si cu privire la serviciile si produsele/marcile Insieme, a afiliatilor si colaboratorilor sai.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELORN CU CARACTER PERSONAL

Drepturile Dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001, sunt urmatoarele: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Aceste drepturi includ urmatoarele:

1. dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele Dumneavoastra sunt prelucrate de catre INSIEME SRL;
2. dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia Dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
3. dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele INSIEME SRL sau al unui tert ori sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
4. dreptul de a va adresa justitiei in situatia in care ati suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor Dumneavoatra cu character personal;
5. dreptul de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, expediata pe adresa INSIEME SRL din Jud. Olt, Corabia, Str. Popa Sapca, nr. 23, Romania sau prin email la adresa contact@erestaurantinsieme.ro. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. Insieme va comunica informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

DEZVALUIREA INFORMATIEI

Prin transmiterea oricaror idei, comentarii, sugestii sau alte informatii catre noi referitoare la îmbunatatirea Website-ului si/sau a serviciilor legate de Website (denumite în continuare „transmiterea”), Dumneavoastra acceptati ca astfel de transmiteri vor fi considerate si vor ramâne proprietatea INSIEME SRL. Nici o transmitere nu va reprezenta vreo obligatie de confidentialitate din partea INSIEME SRL si nu va fi obligata sa faca publica nici o transmitere.
INSIEME SRL va detine toate drepturile legate de transmiteri si va avea dreptul sa foloseasca transmiterea fara restrictie, pentru orice scop, fie el comercial sau de alta natura, fara nici o compensatie catre Dumneavoastra. De asemenea, Dumneavoastra garantati ca detinatorul oricarui drept, inclusiv de drepturi morale, în contextul de fata, a renuntat complet si efectiv la toate aceste drepturi si v-a transmis Dumneavoastra, în mod valid si irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate catre INSIEME SRL.
INSIEME SRL are dreptul sa dezvaluie informatia:

1. Companiilor asociate/partenere care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si noi;
2. Tertelor parti specificate in acesti Termeni si Conditii;
3. Agentiilor de urmarire a creditelor (cu exceptia cazului in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre Dumneavoastra cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor cu datorii.

LEGATURILE SPRE ALTE WEBSITE-URI

Website-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte Website-uri, oferite doar pentru ajutorul Dumneavoastra. Daca utilizati aceste link-uri, veti parasi Website-ul https://restaurantinsieme.ro/. Noi nu am analizat aceste Website-uri, nu controlam si nu suntem responsabili pentru aceste Website-uri si/sau continutul lor. Astfel, INSIEME SRL nu garanteaza informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste Website-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Aceste Website-uri pot trimite propriile lor COOKIES catre utilizatori, pot colecta date, solicita informatii sau pot contine informatii pe care le veti putea gasi ca fiind nepotrivite sau ofensive. In plus, advertiserii de pe respectivele Website-uri pot trimite catre utilizatori COOKIES pe care noi nu le putem controla. INSIEME SRL isi rezerva dreptul de a dezactiva link-uri din partea oricarui tert catre Website. Nu uitati ca ori de câte ori transmiteti informatii online, aceste informatii pot fi colectate si folosite de persoane necunoscute. Insieme nu garanteaza securitatea niciunei informatii pe care o obtineti online. Accesand acele Website-uri si folosind produsele si serviciile de pe acestea o faceti exclusive pe propriul risc. Acest site foloseste Google Analytics, un “web analytics service” (un serviciu de analiza web) furnizat de Google, Inc. (“Google”). Google Analytics foloseste fisiere “cookies”; acestea sunt documente text plasate pe calculatorul dumneavoastra care ajuta site-ul web sa analizeze cum este folosit de catre utilizatori. Informatia generata de cookies despre întrebuintarea site-ului de catre dumneavoastra (inclusiv adresa dumneavoastra IP) va fi transmisa si stocata de Google pe serverele din Statele Unite. Google va folosi aceasta informatie pentru evaluarea întrebuintarii site-ului de catre dumneavoastra, pentru rapoarte de compilare despre activitatea acestuia pentru operatorii web si pentru a furniza alte servicii referitoare la activitatea si întrebuintarea internetului.

Compania Google poate totodata transfera aceasta informatie catre terte parti când legea o obliga acest lucru sau când astfel de terte parti proceseaza informatia ca reprezentant al Google. Acesta nu va asocia adresa dumneavoastra IP cu alte informatii detinute de Google. Puteti refuza sa folositi fisierele cookies prin activarea setarilor adecvate de pe browser-ul dumneavoastra, dar va semnalam faptul ca daca faceti acest lucru este posibil sa nu mai puteti folosi acest site web la capacitate maxima. Prin întrebuintarea acestui site sunteti de acord ca Google sa proceseze informatii despre dumneavoastra pentru scopurile mentionate mai sus, conform politicii de confidentialitate Google.

PROMOTIILE

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului unitatilor noastre, INSIEME SRL isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara niciun anunt in prealabil.

Act de renuntare, excluderea garantiei website-ul si orice informatie, continut si/sau material legate de acesta sunt furnizate pe baza principiului „asa cum este”, fara garantii de vreun fel. Nici o declaratie orala, vreo corespondenta scrisa sau vreo informatie furnizata de INSIEME SRL nu va crea o garantie de niciun fel, si dumneavoastra nu trebuie sa va bazati pe nici o astfel de declaratie sau informatie.

Ne declinam orice responsabilitate fata de acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor gasite pe alte Website-uri care au legatura cu Website-ul. Nu suntem responsabili pentru proasta functionare si securitatea telefoanelor, retelelor de electricitate, retelelor electronice, a retelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru caderea, întârzierea sau dificultatile acestora. Mai mult, nu suntem responsabili pentru incorectitudinea informatiilor fie ca sunt cauzate de utilizatorii de Internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de Website, fie de erori umane care pot aparea în procesarea oricarei informatii legate de Website. Website-ul poate sa contina defectini tehnice sau greseli ori omisiuni tipografice. INSIEME SRL nu este raspunzatoare pentru nici o eroare de natura tipografica, fotografica, tehnica sau legata de preturi, care apar listate pe Website-ul nostru. INSIEME SRL îsi rezerva dreptul de a face modificari, sau îmbunatatiri ale Website-ului si ale produselor sau programelor descrise în astfel de informatii, în orice moment, fara vreo notificare prealabila.
Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervari atunci când se dovedeste ca un client este angajat în activitati frauduloase sau nepotrivite, precum si în circumstante din care reiese ca rezervarea contine sau rezulta dintr-o greseala sau dintr-o eroare.

LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

INSIEME SRL, furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest Website, nu sunt responsabile pentru niciun fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui Website, a oricaror Website-uri legate la acest Website sau din materialele, informa
tiile sau serviciile continute pe oricare din aceste Website-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta prevedere legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest Website are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea.

DESPAGUBIRE

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Dumneavoastra sunteti de acord sa despagubiti Insieme, sucursalele, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai, absolviti de orice plângere sau cerere, incluzând onorarii avocatiale rezonabile, facute de o terta parte referitor la sau rezultând dintr-o încalcare de catre Dumneavoastra a prezentului acord sau a documentelor pe care le încorporeaza sau incalcarea de catre Dumneavoastra a oricarei legi sau a drepturilor unei terte parti. Faptul ca noi nu actionam în legatura cu încalcari facute de Dumneavoastra sau de altii nu înseamna ca renuntam la dreptulnostru de a actiona în ceea ce priveste încalcari similare sau subsecvente.
Dumneavoastra sunteti integral raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii parolei si a contului Dumneavoastra si pentru toate activitatile care au legatura cu acesta.

INLATURAREA RASPUNDERII

Prin utilizarea website-ului, toti utilizatorii fac cunoscut si sunt de acord ca partile despagubite sunt eliberate, descarcate si considerate nevinovate de si nu sunt responsabile pentru nici un fel de raspundere în ceea ce priveste toate aspectele legate de site (incluzând dar fara a se limita la orice îmbolnavire, pierdere, litigiu, ranire fizica, moarte, daune aduse proprietatii, si plângeri bazate pe drepturi de publicitate, defaimare, sau încalcarea vietii private, onorarii rezonabile ale avocatilor si cheltuieli de judecata) care pot aparea din utilizarea website-ului sau acceptarea, posesia, folosirea sau folosirea gresita a informatiilor, materialelor, serviciilor sau produselor legate de acestea sau dobândite de la acestea. Ne rezervam dreptul ca, oricând si fara nici o raspundere, sa restrictionam sau sa refuzam accesul oricui la site si la serviciile, continutul, materialele si functiile sale.

ACCES SI INTERFERENTE

Dumneavoastra nu veti folosi nici o metoda de a copia Website-ul, continutul sau informatiile continute de acesta fara consimtamântul nostru prealabil dat in scris. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu folositi nici un aparat, program sau metoda care sa interfereze ori sa încerce sa interfereze cu functionarea corecta a Website-ului sau a oricarei tranzactii care se efectueaza prin Website. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, creati lucrari derivate sau sa prezentati în public orice element de continut al Website-ului fara consimtamântul prealabil scris al nostru sau al unei terte parti.
Informatia pe care ne-o furnizati Dumneavoastra trebuie sa nu contina nici un virus sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenta cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricarui sistem, date sau informatii si nu va crea obligatii in sarcina noastra si nu va cauza pierderi (în tot sau în parte) pentru serviciile ISP-urilor noastre sau a altor furnizori.

LEGILE APLICABILE

Acest Website este administrat de INSIEME SRL de la sediul sau din Jud. Olt, Corabia, Str. Popa Sapca, nr. 23, Romania. DE ASEMENEA nu garanteaza ca materialele sau serviciile de pe acest Website sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea acestora in afara Romaniei. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest Website sau orice copie sau adaptare care incalca legea. Daca accesati Website-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria Dumneavoastra raspundere. Aceste Conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman. Folosirea Website-ului este neautorizata în orice jurisdictie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni si Conditii. Dumneavoastra sunteti de acord ca orice actiune în justitie decurgând din sau în legatura cu Termenii si Conditiile prezentului Acord va fi solutionata de catre instantele judecatoresti competente din România.

COMUNICARE

Intrebari sau comentarii referitoare la Website si la informatii continute în Website pot fi transmise pe e-mail la adresa contact@restaurantinsieme.ro, prin adresa scrisa transmisa la INSIEME SRL din Jud. Olt, Corabia, Str. Popa Sapca, nr. 23, Romania. Orice comunicare sau material transmis noua prin Website sau Internet email este transmis pe baze non – confidentiale.

GENERALITATI

S.C. INSIEME SRL poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale Website-ului.
Pentru utilizarea acestui website este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. vizitarea in continuare a acestui website presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Actualizat: 21-01-2022

loading...